A Digital Signage 2.0 (DS 2.0) reklámfelület forradalmasítja a közterületi reklámozást: inspirál és aktivizál!

Milyen a megjelenésünk? Nézze meg!

Reklámfelület

Digital Light Poster (DLP)?

A DLP az egyik leghatásosabb digitális megjelenítő innováció, amely egyedi formájával és igényes kialakításával méltán sorolható a prémium kategóriájú reklámfelületek közé.
Az exkluzív, 65” Citylight méretű, Full HD felbontású eszköz a bevásárlóközpontok, középületek, rendezvények leghatékonyabb reklámszóró platformja.
A DLP a hatalmas információ zajban vizualitás erejével hat, mivel a mozgókép hatásosabb, mint a statikus. A közterületen még fokozottabbak az ingerhatások, de a Digital Signage kitűnik a „zajból”, nem „engedi” a reklámkerülést.
A DLP az igazi megoldás a hirdetési felület digitalizálásában!

Alkalmazásaink?

A DLP Full HD  felbontású kijelzőn jelenítünk meg reklámokat
A DLP eszközök szerves része a video kamera, melyhez szoftver csatlakozik. A kamera szoftver segítségével a látogatók, felhasználók életkorát és nemét lehet rögzíteni. Az adatok értelmezését külön program segíti, mely által statisztikai számítások készülnek az adott időszakokra lebontva.
A DLP eszközökön futhat olyan promóció, mely interaktivitást igényel a felhasználó részéről. A vásárló részéről ez történhet nyeremény vagy vevői kedvezmény érdekében. A promóció során kitöltött vevői válaszokat is azonnal képes feldolgozni a program, ami által azonnali piackutatási információkhoz lehet jutni. Az adatok a promóció során bármikor automatikusan lekérdezhetők.Az automatizált adatfeldolgozás nagymértékben segíti a kampány tényleges teljesítményének értékelését az előzetes tervekhez, elvárásokhoz viszonyítva.
DLP_meretekcsm_dlp

Megjelenéseink

Back to Top