Digital Signage 2.0 kiváltja a hagyományos közterületi információközlő formákat!

Milyen a megjelenésünk? Nézze meg!

Infomédia

Információs Pult?

Az InfoPult a hatékony tájékoztatást és a közvetlen reklámsugárzást együttesen oldja meg.
Bevásárlóközpontok leghatékonyabb navigációs, valamint reklámsugárzó eszköze az Információs Pult, mivel érintőképernyős 3D térkép szoftvere lehetővé teszi az ügyfelek és vásárlók számára az általuk keresett termékek, boltok, szolgáltatások egyszerű, útvonaltervvel támogatott elérését.
Eszközeink modulokkal egészíthetők ki többek között pl: Wifi-Hotspot,NFC,Bluetooth, fényképnyomtató, ettiket nyomtató.
Adatmérő és elemző szoftverünk képes a forgalmi adatokat monitorozni és kiértékelni és ennek megfelelően bárhonnan menedzselheti admin felületünk segítségével a tartalmak frissítését.

Alkalmazásaink?

Az Információs Pult folyamatos és nagyméretű mozgóképes reklámsugárzása akkor szünetel és vált át információs felületté, amikor a felhasználó annak közvetlen közelébe lép. A reklámsugárzás kisebb képméretben folytatódik az információs funkciók használata közben is.
A Információs Pult szerves része a video kamera, melyhez szoftver csatlakozik. A kamera szoftver segítségével a látogatók, felhasználók életkorát és nemét lehet rögzíteni. Az adatok értelmezését külön program segíti, mely által statisztikai számítások készülnek az adott időszakokra lebontva.
A DLP eszközökön futhat olyan promóció, mely interaktivitást igényel a felhasználó részéről. A vásárló részéről ez történhet nyeremény vagy vevői kedvezmény érdekében. A promóció során kitöltött vevői válaszokat is azonnal képes feldolgozni a program, ami által azonnali piackutatási információkhoz lehet jutni. Az adatok a promóció során bármikor automatikusan lekérdezhetők.Az automatizált adatfeldolgozás nagymértékben segíti a kampány tényleges teljesítményének értékelését az előzetes tervekhez, elvárásokhoz viszonyítva.
infopult3infopult_meretek

Megjelenéseink

Back to Top